selamat hari jadi ayah>3

ayah dan mami..eeee,malu2 pulak ayah nie..hohohoho
mami nak suap kek tu..ngange je lorhh;))



hari ni merupakan hari jadi ayah yang ke-49..hahaha tua dah ayah ku..
sepatut nyer nak wat suprise parti tok ayah.tapi tak jadi pulak cuma wat kenduri doa selamat je tok ayah itu pon cume saudare mare je...tahun nie adek x dapat sambut pon besday ayah..sedih la adek xde.tengok muke ayah je aku taw kot ayah sedih sebab adek xde.rase macam kurang je..

tapi xpe..tetap best..
tahun aku dan lala kongsi duit beli kan ayah wallet jer..huhuhu.harap2 ayah suke dengan hadiah 2..


p/s : selamat hari jadi ayah yang ke 49...semoga panjang umor n dmurahkan rezeki lorhh.dan dkurniakan kesihatan yang baek.sayang ayah sangat2..


along dan angah berjanji akan menjadi anak yang baek lorhh;))))


mood : hepi + sayang ayah,mami,angah,adek n family sangat2..chill;p

sangat suke lagu nie;p

kembali terjalin !!
Seperti mimpi perkenalan itu cuma seketika
Namun didalam hati dirimu ku terkenang jua
Engkaulah permata didalam genggaman tidak kusedari
Kaca yang bersadur keemasan terus kucari

Tertutup pintu hati, minda tak berfungsi diketika itu
Tak tahu menilai mana yang tulin mana yang palsu
Diakhir-akhir ini ketika aku dalam kesepian
Terasa kejahilan itu bagiku satu kerugian

Andainya disitu ada ruang
Bolehkah kiranya kumenumpang
Andai ada sisa kemaafan
Maafkan diri ini yang dulu melukakan

Berilah aku kesempatan
Kubuktikan erti keikhlasan
Andainya terpaksa aku rela
Menepis ego aku untuk kita (demi suatu masa)

Kupohon darimu ketulusan hati
Menjalin kembali perhubungan suci

************************************************************
dia,aku dan kamu!!
Jangan ada tidak percaya
Jangan bilang kebencianmu
Hati ini selalu mengharapkan
Kau dan aku bisa bahagia
Air mata di sisi ini
Saat kamu jauh di sana
Jangan ada selingkuh dusta
Kau dan aku harus setia

Engkau dan aku tidak mahu
Orang ketiga menghancurkan
Karena cinta telah lama disatukan

Kita di sini hanya ada
Satu impian paling indah
Karena cinta dan asmara
Kan bertahan

Aku tak bisa menduga hatimu
Andainya bisa ku peluk bayangmu
Di antara kita tidak ada siapa mengganggu

Kita di sini hanya ada
Satu impian paling indah
Karena cinta dan asmara
Kan bertahan

Engkau dan aku (engkau dan aku)
Tidak mahu (tidak mahu)
Orang ketiga (orang ketiga) menghancurkan (menghancurkan)
Karena cinta telah lama disatukan
Disatukan

Disatukan......

video

mid ++++

cadang nyer nak pegi TS tp plan tuka la pulak.pegi mid jer.hahaha..mmg dorang nie expert kot maen bowling.ermm aku tak pandai pon maen sangt.biasa lah balingan bola acap,syah n khairul kencang giler ar.asik spare n strike je.eeee jeles aku.mmg la aku x pandai maen..nurul n lala pon pandai la jgk mean nyer,,huhuhuhu..
pas maen bowling jalan2 lorhh..








mood: hepi + sengal

aku rindu ker??..sgt rindu kat dye!!

post kali memang pasal diri aku.aku tak taw macam mane nak cakap.aku rindu sgt2 kat dye,tp entah la.masalah nyer skrang nie berpunca dari aku kot.aku syg,rndu tp aku pendam kan.asik2 dye je yang mengalah tp aku tak.ermm ego aku nie tinggi melangit ker??YA ALLAH entah.kalau rndu dan sayang kat dye cakap jela
susah sangat ker kamalia oiii.jatuh ker maruah ko.seyes kadang2 2 kan aku mmg tak paham dengan aku.
serba bersalah pulak kat dye.asik dye je cakap syg n rndu kat aku.ble dye tnye aku balik,aku jawab tak sedang kan kat dalam hati aku 2 ye.npe eh??
susah ker kamalia oii nak cakap.
lagi pon,aku pernah cakap kat dye yang aku ni susah sikit dah sayang kat orang.maybe dye terasa kot dengan ape yang aku cakap.
ermmm,dye pon pernah cakap kat aku,adakah dye ni bertepok sebelah tangan jew.aduhhh.susah nyer nak jawab soalan 2.maybe pintu hati aku nie tak terbukak lagi kot untuk dye..lala pernah cakap jangan buat orng tertunggu2 tak baek cian kat dye..
aku ni pon satu hal,dah ade orang sayang n cinta x nak pulak n x layan pon.dok tunggu orang laen yang belom tentu sayang n cinta kat aku..adoyai..masalah2!!
bile aku sunyi,aku tak de kawan aku cari dye..
bile dye x de,baru aku tercari2.


mood: serba bersalah n ego sebenarnyer!!tapi tak mengaku.

ulu bendol..

hahahaha..ari selase ari 2 antar adek balik kem PLKN..so bak kate pepatah sambil menyelam minum air,eh betol ke ayat aku nie.ermm slalu nyer asik lalu jer kat situ masa melawat adek kat PLKN 2.akhir nyer,satu family lepak kat sini sekejap cuci mata kate kan,hahahaha.kalu nak diikut kan aku nak jer bermandi mande kat situ tapi x mo la ramai pulak manusia-manusia kat situ..hahahahaha..ok la tu malas lorhh nak menaip..


sayang adekku sgt2..

bodo..


entiry ni berlaku ari jumaat lepas..pagi2 lagi dah hujan lebat.macam malas jer nk pegi class,tgk lala tido lagi,aduuuhhh malas nyer nk mandi.sejuk kata kan..x pelahh pegi je lah class.tengok2 kak ika,fie n kiki membute lagi isshhh dorang ni tak pegi class ker???bru je semalam dah ponteng class gi tengok wayang,tak kan nak ponteng lagi kot.jadi,kejut kan lah dorang2 ni.tp malang nyer aku dan lala jer gi class.ermmm.malas nak pegi kate nyer sebab hujan lebat..sampai jer kolej dah kul 9.alamak tak sempat makan pon.aduhaiiiii.perut aku dan lala berbunyi TUHAN jelah yang tahu.aku cakap kat lala nanti ade mase rehat kite pegi lah makan jap.aleh2 kalau class FA 2 faham2 je lah sir 2 cam ner kan.cakap sampai lupe nak bagi kterang ni rehat..abis je class sir 2 terus sambung class MC yang poyo nak mampus 2.macam bangang jer..sir 2 pulak bagi test pulak..pukul 1 hantar kat dye tepat pukal 1.so tahan je lah lapar lagi.kiki pon baru sampai,,menyampah betol aku tengok sir nie..tiba2 suruh orang jawab soalan yang dye bagi nasib baek leyh bukak buku..tepat kul 1 hantar la keje2 yang sye suruh wat 2.then,kterang pegi lah makan..ermm sedap nyer aku tengok makanan yang de kat situ.macam tak makan setahun.hahaha..ingat lepas makan balik lah,,then kene tunggu sampai kul 4.30 kat kolej 2 semata2 "ade hal nak di buat" macam bodoh jerrrr...dah lah class abis kul 1 then kene pulak wat bende 2 sampai pukul 4.30 pulak macam **** !!!!.aku,lala kiki n eyda sabar jelaaa.

ponteng clas semata2 tok tgk wyg..

memang dah rancang aku tak nak pegi clazz pon.lg pon clazz PI malas la nk menulis sakit tangan lorhh.so pontng clazz tgk wyg lorhhmacam bangang jer tengok wayang.tgk citer spy konon nyer.citer ni ker yang lala nak tengok sangat tu.tapi best la jugak..ermm time ni mood hepi2 jerrr.

siyes nampak aku cantek (ayat2 perasan)..hahaha