RELIEVED..

org kate idop xkan aman klu penuh dgn keBENCIan. aku xnk mati dgn hati penuh dgn benci. benci mmg benci sgt sgt. saket sgt tp tipu la klu aku ckp aku xsyg because im the one who give you support when you were down. about ur family. about ur study. im the one who defence you when peoples talked bad things about you. dah lupe ke?? and aku lah org yg sggup terima sume baik buruk buruk ko. ramai org kate buruk pasal ko. but i just ignore them. aku xtau nape aku buta ngn sume tu. mgkin sbb sayang. entah la. ko ckp ko bkn lelaki 'mcm tu' but now??! im believe on you. mmg ssh nak lupakan org yg penah kita syg. susah sgt. betul2 susah. tapi kalau ko bole lupakan aku, nape aku xbole lupekan ko kan kann. aku dah xlarat idop dgn memBENCI org. ckup la. ramai lg lelaki kat luar tue and org tu bknlah ko.aku arap ko bahagia and org tue dpt syg ko mcm aku sygkan ko dulu. AND ONE MORE aku arap ko xkan contact aku lg sbb aku dah try tuk lupakan ko.please la.jangan contact aku lagi adoyaiii..aku dah lpe kan ko dah pon jgn buat aku terkenang dan teringat lagi kat ko..aku sangat bahagie dengan kehidupan aku skrang tanpe ko.dan aku sangat suke+hepi+bebas dengan diri kuh.akhirnya.;)))



WIF FULL OF FORGIVENESS.

2 comments:

  1. let be k..!!
    lepaskan tangan ko 2..baru ok..
    suda2. chill suda ;))
    even hard.

    ReplyDelete